Over Cred-IT Training

Cred-IT Training begeleidt mensen en organisaties bij het waarmaken van hun visie.

Cred-IT staat voor vertrouwen in transformatie

‘Credit’ komt uit het Latijn van ‘cordere’, afgeleid van ‘cor dare’, letterlijk vertaald: hart geven. Het betekent “hij geeft zijn hart, hij gelooft/ heeft vertrouwen”.

IT staat voor In Transformatie. Transformatie is een diepgaande innerlijke verandering. Vergelijkbaar met de metamorfose van een rups tot een vlinder.

Ik (oprichter David Kipping) geloof dat elk mens praktisch onbegrensde mogelijkheden heeft. Als je dit kunt lezen, ben je vrij om je gedachten, woorden en acties te kiezen. En om zo je bestemming vorm te geven. Dat klinkt simpel maar is het in de praktijk zeker niet. Het bewust worden en daadwerkelijk vrijmaken van dit potentieel vergt een intensief transformatie proces.

Cred-IT biedt speciaal hiervoor ontwikkelde transformatie trainingen en dito coachingstrajecten aan. Sinds ik in 2000 voor het eerst zo’n training volgde was ik verkocht: hier wil ik me met hart en ziel voor inzetten, hieraan geef ik mijn hart. Zo begon mijn transformatie.

Ik geloof in transformatie en laat mensen ervaren hoe deze trainingen ons denken en ons gedrag kunnen transformeren. Zie diensten voor het volledige aanbod.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>