Mijn transformatie

Sinds de lagere school had ik (David Kipping) de overtuiging dat ik alles kon worden wat ik wou. Tot ver na m’n afstuderen was ik echter vooral de onbegrepen professor gevangen in zijn ivoren toren. Ik had honderden boeken gelezen over psychologie, filosofie, levenskunst etc., maar ik was niet in staat om dat toe te passen.

Tot ik in maart 2000 voor het eerst kennis maakte met een transformatie training (het Forum van Landmark Education). Een onvergetelijke en zeer ingrijpende belevenis. Er ging een nieuwe wereld open en ik herkende mezelf niet terug: van verlegen en introvert was ik ineens spontaan en extravert. De eerste paar dagen ben ik wat doorgeschoten in mijn nieuwe gedrag maar daarna vond ik snel een nieuw evenwicht.

In 2002 maakte ik kennis met de transformatie trainingen van de ‘Association for Christian Character Development‘. Deze ervoer ik als een milde en spirituele variant van Landmark. En minstens zo krachtig. Bij ACCD en hun bedrijfstak Culture ROI heb ik ca 10 meerdaagse transformatie trainingen gevolgd en begeleid als assistent. Elke keer weer stond ik versteld van de effecten op zowel m’n eigen leven als dat van de overige deelnemers.

Transformatie trainer

In 2007 heb ik de Leadership Academy van CultureROI gevolgd en ben ik na 5 maanden gecertificeerd om de ‘Art of Leadership’ (open inschrijving) en ‘Quantum Leadership’ (incompany) transformatie training te geven.

Het gaf me het zelfvertrouwen om vanaf 2008 de Real Man Conference te organiseren en presentaties in het RAI theater te geven voor honderden mannen over vrouwen versieren.

Over transformatie gesproken: voor mijn eerste training in maart 2000 had ik nog nooit een vrouw gekust, nu kwamen mannen uit meer dan 20 landen naar mijn inzichten  luisteren.

Sinds begin dit jaar focus ik me volledig op het geven van bovengenoemde transformatie trainingen. Ik heb de training nu 5 keer gegeven en ik ben nog steeds verrast door de impact en het enthousiasme die het zowel bij de deelnemers als bij mezelf oproept.

Na meer dan 15 transformatie trainingen had ik geen excuus meer om nieuwe trainingen te volgen dus ben ik ze maar gaan geven. ;-) En dat is zo mogelijk nog leuker en fascinerender!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>